MAJA ZWEMBADTECHNIEK BV

Zwembad
tussen vlonders

Bekijk meer projecten

Binnenbad
met stijl

Bekijk meer projecten

Showroom
Open op afspraak

Klik hier voor informatie

Zwembad
met mozaiek

Bekijk meer projecten

Showroom
Open op afspraak

Klik hier voor meer informatie

Over Maja Zwembadtechniek

Vanaf 1998 zijn Jan Parfieniuk en Martijn vd Groep werkzaam in de wellness branche. In 2012 is door hen samen Maja Zwembadtechniek opgericht, met als vestigingsplaats Leiderdorp, centraal gelegen in Zuid-Holland. Eind 2012 Zijn wij verhuist naar Rozenburg N-H . We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen showroom en winkel . Nagenoeg alle werkzaamheden voeren wij zelf uit, zodat u als klant met één bedrijf en/of persoon te maken heeft, dat scheelt vaak veel tijd, geld en voorkomt problemen tijdens een project.

Maja Zwembadtechniek is specialist in ontwerp, aanleg en onderhoud van zowel (openbare) zwembad . Maar dat is niet alles wat wij doen, complete binnenbaden, wellness ruimtes richten wij in, Poolhouses en ook voor zwembad renovatie, zwembadafdekking en zwembadoverkappingen bent u bij ons aan het juiste adres. Maja Zwembadtechniek levert en bouwt verschillende soorten luxe en veilige zwembaden, die onder verdeeld worden onder bouwkundige zwembaden, polyester zwembaden, overloop zwembaden, opzet zwembaden en houten zwembaden. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk oplossingen en denken mee in het inrichten van de wensen van onze relaties.

Uw wensen

Na een eerste gesprek bij u thuis of in onze showroom waarbij u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, gaan wij na overleg met u of uw architect en onze kennis, aan de slag om een tekeningen/ontwerpen te maken, met de daarbij behorende calculatie`s. Nadat deze tekeningen/plannen door u zijn goed gekeurd en/of eventueel aangepast zijn, gaan we een planning maken om voor u aan de slag te gaan. Voor de aanleg van een zwembad is soms een vergunning nodig, indien nodig regelen wij ook de vergunning voor u.

Waarom kiest u voor Maja Zwembadtechniek?

De kracht van Maja Zwembadtechniek is dat wij nagenoeg alle werkzaamheden zelf uitvoeren, het is gebruikelijk dat meerdere partijen samenwerken of met elkaar te maken krijgen bij de aanleg van uw zwembad, maar Maja Zwembadtechniek voert nagenoeg alle werkzaamheden zelf uit. Wij leveren een compleet plaatje, van het door ons aangelegde zwembad tot de tuin om het zwembad heen, maar daar stopt het bij ons nog niet, indien nodig onderhouden wij uw zwembad en/of tuin ook nog.

Showroom

In onze showroom te Rozenburg N-H , kunnen we u veel laten zien en informeren over onze mogelijkheden op zwembad gebied. Maakt u dan ook een afspraak om langs te komen naar onze showroom of gewoon bij u thuis, dit kan ook s'avonds of in het weekend! Zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken en wij wellicht geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u mogen maken.